preloader

O nama


Sportsko rekreativno udruženje Bambini je osnovano u cilju širenja i popularizacije sporta kod dece i omladine. Bazu udruženja čini škola sporta Bambini koja okuplja decu od 3 do 9 godina.Rad škole je baziran na razvoju motoričkih sposobnosti i usmeravanju dece na grane sporta prema kojima ispoljavaju afinitete i poseduju najviše talenta.


Udruženje „Bambini“ ima saradnju sa različitim sportskim klubovima i udruženjima koji sa istim ili sličnim ciljem funkcionišu za dobrobit dece i sporta. Škola sporta je otvorena za svu decu koja žele da se bave sportom. U saradnji sa roditeljima stručni tim trenera čini osnov za dobar i uspešan razvoj dece u svakom segmentu života.

Škola sporta Bambini u svom sastavu ima stručnog saradnika defektologa-logopeda koja svojim metodama i veštinama upotpunjuje temeljan pristup svakom članu.

U okviru jedne sezone obavezan je lekarski pregled koji obavljamo u saradnji sa zvaničnim zdravstvenim ustanovama.


U okviru programa Škola sporta Bambini ima širok spektar različitih aktivnosti.

Pored redovnih treninga organizujemo vantrenažne aktivnosti u koje spadaju organizacije humanitarnih akcija, obilasci sportskih objekata, promocije različitih sportova, odlasci u prirodu kao i tradicionalno druženje i roštiljanje sa roditeljima i decom. Pedagoški pristup i studiozan rad su osnova koja služi da u nama prepoznate sve ono što je najbolje za vašu decu koja će na jednom mestu imati sve uslove za srećan i uspešan razvoj.